>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Отамани" візьмуть Марокко у Палаці Спорту

Українська команда цього сезону ще не програвала

"Отамани" візьмуть Марокко у Палаці Спорту
Фото: Предоставлено организаторами боев

"Українські отамани" повертаються у київський Палац Спорту. Нагадаємо, дві попередні домашні зустрічі в рамках WSB українська команда проводила у виставковому центрі AKKO International. Однак команду Марокко "Отамани" візьмуть вже у Палаці Спорту. Про це повідомив гендиректор "Отаманів" Дмитро Гайструк:

"Інтерес до поєдинків "Українських отаманів" з кожним матчем зростає, тому ми робимо все можливе, щоб поціновувачі боксу і шанувальники нашого клубу мали можливість переглядати це яскраве шоу на найбільшій спортивній арені України.

До матчу з командою Марокко наша команда підходить як один із лідерів підгрупи А і цей факт не може не тішити. У трьох стартових турах ми набрали максимально можливі дев'ять залікових очок і в кожному наступному матчі повинні показувати менш змістовний бокс, адже кожна помилка може суттєво ускладнити наше турнірне становище.

Команда Марокко - однозначно, непростий суперник, те, що вони демонструють у всіх матчевих зустрічах, і нинішнє шосте місце у турнірній таблиці, на мій погляд, не зовсім відповідає реальній силі і потенціалу африканської команди".

Зазначимо, "Отамани", здобувши три перемоги у трьох матчах, очолюють свою групу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram