>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренерський штаб збірної України збирається в Іспанію

У березні наша команда зіграє з "фурією"

Тренерський штаб збірної України збирається в Іспанію
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко планує найближчим часом відвідати Іспанію і поспостерігати на власні очі за підготовкою гравців збірної до весняної частини сезону:

"До березня у нас ще багато часу, тому є можливість ретельно вивчити стан кожного гравця. З цією метою тренерський штаб планує відвідати збори провідних клубів.

Зараз "Динамо", "Шахтар" і "Дніпро" проводять їх у різних країнах, але на черговий етап підготовки всі вони приїдуть до Іспанії. Наскільки мені відомо, дислокуватися команди будуть неподалік один від одного, що дозволить мені і моїм помічникам стежити за роботою хлопців, які нас цікавлять. А вже у лютому всі три наші клуби проведуть єврокубкові поєдинки.

Один з моїх асистентів спеціально вирушить до Туреччини і подивиться кілька матчів нашої молодіжки. Крім того, ми досить багато спілкуємося з Ковальцем, тому інформації не бракуватиме.

Нагадаємо, що наступний матч відбору на Євро-2016 збірна України проведе 27 березня проти фаворита групи збірної Іспанії. На цей момент в активі обох збірних по 9 очок. Очолює відбіркову групу Словаччина, в активі якої 12 пунктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram