>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павелко братиме участь у виборах президента ФФУ

Вибори нового боса Федерації відбудуться 6 березня

Павелко братиме участь у виборах президента ФФУ
Фото: Артем Атаманюк

Андрій Павелко офіційно підтвердив, що балотуватиметься на посаду президента Федерації футболу України. Кандидатуру Павелка підтримали 30 колективних членів ФФУ. Про це фаворит майбутньої «гонки» повідомив в інтерв'ю «Футбольному клубу»:

«30 колективних членів ФФУ мене підтримали? По-перше, я хочу подякувати регіональним федераціям, асоціаціям, спортивним товариствам та інші організаціям, які надали мені честь і довіру бути кандидатом у президенти ФФУ. Це до чогось зобов'язує. І я офіційно заявляю, що, усвідомлюючи ступінь відповідальності перед футбольною громадськістю країни, приймаю рішення балотуватися на цю посаду».

Нагадаємо, вибори президента ФФУ відбудуться 6 березня. Організує перевибори саме Павелко.

Крім Павелка, про свою участь у виборах уже оголосили Олег Печерний, Ярослав Грисьо, Владислав Ващук, Маркіян Лубківський і Сергій Харченко. Не виключено, що також будуть балотуватися Анатолій Коньков (діючий президент ФФУ) та Віталій Данилов (глава УПЛ). Однак саме Павелка, якого підтримують Григорій Суркіс та Ігор Коломойський, вважають фаворитом у боротьбі за посаду голови ФФУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram