>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс не хоче продавати Безуса

Роман має чекати свого шансу

Суркіс не хоче продавати Безуса
Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" не веде переговори з "Дніпром" про трансфер Романа Безуса. Про це повідомив Ігор Суркіс в ефірі програми "ПроФутбол" (канал 2+2):

"Ця інформація не відповідає дійсності. Безус є гравцем київського "Динамо". Для того, щоб говорити про його звільнення, ми маємо отримати офіційну пропозицію, а не на рівні чуток.

Звичайно, Рому може не влаштовувати кількість ігрової практики, але сьогодні тренерському штабу здається, що хтось сильніший за Безуса. Завтра ж хтось може отримати травму, а Рома завжди готовий вийти і допомогти. Можливо, він підготується, і в наступному сезоні виглядатиме сильніше за конкурентів.

Новачки? Ми і опорного шукаємо, і в центр поля, і атакувального. Від нас може будь-якої хвилини хтось піти, отримавши пропозицію. Основне завдання - зберегти склад. Візьмемо на збір Мякушка, який прекрасно грає в "Говерлі".

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що президент "Дніпра" Ігор Коломойський особисто веде переговори з Суркісом про перехід Безуса. Повідомлялося, що "Дніпро" готовий заплатити за футболіста збірної України 3 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram