>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Волинь" вимагає довічно усунути арбітра і переграти скандальний матч

Інакше лучани можуть покинути Прем'єр-лігу

"Волинь" вимагає довічно усунути арбітра і переграти скандальний матч
Фото: u-f.ru

Матч 10-го туру УПЛ між "Волинню" та "Металістом" перервали на 88-й хвилині. За рахунку 1:2 ультрас господарів вибігли на поле і намагалися влаштувати самосуд над арбітром Кутаковим. У підсумку, рефері вдалося сховатися в підтрибунному приміщенні. Гру відновили. Тепер "Волинь", ймовірно, оштрафують на значну суму. Крім того, лучанам зарахують технічну поразку.

Однак "Волинь" вважає, що в події винен арбітр, який своїми упередженими рішеннями спровокував фанів. З цієї причини луцький клуб вимагає переграти матч. Інакше клуб грозиться знятися з чемпіонату:

"Ми розуміємо, що дії вболівальників "Волині" були неправомірними і знаємо, що вони підпадуть під санкції з боку органів футбольного правосуддя України.

Але в клубі впевнені, що таку поведінку вболівальників спровокувало упереджене суддівство арбітра Кутакова. Такий арбітраж робить марними всі старання тренерів, футболістів та інвесторів клубу для якомога кращого виступу команди в чемпіонаті.

Помилки арбітрів трапляються часто, але ФК "Волинь" наполягає, що арбітраж у матчі нашої команди з "Металістом" був саме упередженим і таким, який суттєво вплинув на результат матчу. Тому ми вимагаємо покарати головного арбітра матчу, а саме довічно дискваліфікувати арбітра Кутакова. Інакше футбольний клуб "Волинь" зніметься зі змагань під егідою ОПФКУ "Прем'єр-ліга".

Крім того, звертаючись до Федерації футболу України щодо санкцій до арбітра Кутакова, ми вимагаємо перегравання поєдинку "Волинь" - "Металіст", оскільки не вважаємо, що він минув за чесного суддівства".

Зазначимо, що в попередньому турі робота арбітра на матчі за участю "Металіста" (проти "Зорі" – 4:2) викликала питання. Так, головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб після матчу заявив, що арбітри знущалися над його командою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram