>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Як Кутаков вбивав "Волинь"

Кварцяний після матчу зажадав "стратити" арбітра

У неділю ультрас "Волині" зірвали матч проти "Металіста". На 88-й хвилині, за рахунку 2:1 на користь харків'ян, луцькі фани вибігли на поле, протестуючи проти упередженого, на їхню думку, арбітражу Дмитра Кутакова. У підсумку, рефері сховався в підтрибунному приміщенні стадіону, а матч не дограли. Після матчу тренер "Волині" Віталій Кварцяний також звинуватив у всіх бідах Кутакова, заявивши, що рефері спровокував фанів. Tribuna.com аналізує роботу арбітра, виділяючи шість суперечливих рішень Кутакова.

1.Чому завівся Кварцяний?

Усередині першого тайму Кутаков відправив на трибуни тренера "Волині" - Кварцяного рознервувала жовта картка Бабенкові за фол на Едмарові. Як свідчить повтор, арбітр був правий - фол був. Питання в тому, чи заслуговував він попередження? Варто зазначити, що інший гравець "Волині", Федорчук, отримав жовту вже на 9-й хвилині і також за фол в середині поля.

2.Фол на Федорчукові.

На початку другого тайму арбітр справедливо скасував гол Бікфалві, а через хвилину відмовився фіксувати фол на Федорчукові.

3.Торсільєрі залишився без попередження.

За порушення в середині поля Торсільєрі на Мемешеві аргентинець мав отримати "гірчичник".

4.Кобін "ламає" Матея.

Незабаром після того, як "Металіст" відігрався, арбітр навіть жовту не показав Кобіну за брудний підкат під одного з головних імпровізаторів "Волині" Матея. Румун отримав травму і покинув поле на ношах.

5.Жажі було дуже боляче?

Бразильцеві напевно було дуже боляче після того, як йому м'ячем в обличчя поцілив Сімінін. Однак, напевно, навіть харків'яни здивувалися, що це стало приводом зупиняти атаку "Волині".

6.Не помітив порушення на Кобахідзе.

Остаточно "урвався терпець" у луцької торсиди ось після цього падіння Кобахідзе, яке залишилося без реакції Кутакова.

Нагадаємо, після матчу "Волинь" вимагала переграти матч, а Кутакова довічно дискваліфікувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram