>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фани "Чорноморця": одеська міліція повісила на нас всіх собак

У суботу в Одесі можна було провести футбольний матч

Фани "Чорноморця": одеська міліція повісила на нас всіх собак
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Фанати одеського "Чорноморця" обурені перенесенням матчу їхньої команди з "Металістом" на весну. Нагадаємо, одеська міліція звернулися до клубу і Прем'єр-ліги з рекомендацією не проводити гру 22 листопада, оскільки, за їхньою інформацією, перед грою можливі сутички фанатів. Фани "моряків" заявляють, що повідомлення про можливі безлади в місті є неправдивими. Про це одесити написали у своєму відкритому листі:

"Шановні друзі, вболівальники, фанати футболу! Створення проблеми навколо гри одеського "Чорноморця" і харківського "Металіста" цілком і повністю лежить на совісті одеських правоохоронців. Це на їхню вимогу матч перенесли з нашого міста (при чому, вже не вперше).

Вся інформація про т.зв можливі заворушення в Одесі є неправдивою, швидше вигаданою. Ми адекватні люди, ми громадяни своєї країни, ми любимо своє місто і прекрасно розуміємо, в який час ми живемо, і що відбувається в Україні. Ми не збиралися проводити будь-які заходи, марші та інші радикальні дії в нашому місті в день цього матчу. Крім того, ні про які бійки між одеськими і харківськими ультрас мови нема апріорі, зважаючи на всім відомі дружні і навіть братні стосунки між одеситами та харків'янами. Отримання такої "серйозної" інформації нашими правоохоронцями, певною мірою говорить про рівень компетенції працівників, які працюють на цих ділянках. Це не нам судити, але...

Досить "вішати на нас всіх собак", тим більше прикриваючись нашим можливим "бєспрєдєлом" вигадувати всякі загрози і передумови до масових заворушень".

Нагадаємо, спочатку матч "Металіст" - "Чорноморець" мав відбутися в Харкові 22 листопада. Однак УМВС м.Харкова повідомило "Металіст" про те, що на стадіоні під час гри можливий теракт. Харків'яни звернулися до Прем'єр-ліги, яка і перенесла гру до Одеси. Однак після повідомлення від одеської міліції, УПЛ ухвалила рішення про скасування матчу.

Додамо, що травнева зустріч цих команд в Одесі закінчилася заворушеннями в місті і трагедією на Куликовому полі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram