>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Виконком УЄФА приємно здивує Україну, - Павелко

Порошенко і Платіні плідно поспілкувалися

Виконком УЄФА приємно здивує Україну, - Павелко
Фото: EPA/UPG

Україна чекає на сюрприз від УЄФА. Про це повідомив віце-президент Федерації футболу України Андрій Павелко, коментуючи зустріч Президента України Петра Порошенка з головою УЄФА Мішелем Платіні.

«Дуже хороша пройшла зустріч, і я впевнений, що наших уболівальників очікує приємний сюрприз у майбутньому. Про це не можна говорити, але я сподіваюся, що вже на найближчому виконкомі УЄФА будуть говорити про те, наскільки важливою була зустріч Мішеля Платіні та Петра Порошенка.

При цьому «кримське питання» було лише одним із тих, які розглядали. Безумовно, його не могли не розглядати. Але давайте не поспішати, дочекаймося всі разом виконкому УЄФА 4 грудня і почуємо рішення цього питання», - сказав Павелко в ефірі телеканалу «Футбол 1».

Нагадаємо, Платіні вчора прилетів до Києва. Президент УЄФА провів кілька зустрічей із Петром Порошенком, Григорієм Суркісом і функціонерами ФФУ про майбутнє кримського футболу. За інформацією деяких ЗМІ, Платіні намагався умовити українську сторону віддати футбольний Крим Росії. Водночас Порошенко на зустрічі з фанами зазначив, що Крим - це частина України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram