>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФК "Металіст": на нашому суботньому матчі з "Чорноморцем" можливий теракт

МВС поділилося з клубом оперативною інформацією

ФК "Металіст": на нашому суботньому матчі з "Чорноморцем" можливий теракт
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

"Металіст" найближчий матч Прем'єр-ліги проти "Чорноморця" (відбудеться 22 листопада) має намір провести без глядачів. Причина - загроза теракту на стадіоні.

Про таке рішення клубу повідомив гендиректор "Металіста" Олександр Нотченко в листі, який вчора направили в Прем'єр-лігу і "Чорноморець":

"У ФК "Металіст" надійшов лист від Головного управління МВС України в Харківській області, в якому зазначено, що, за оперативною інформацією, у день проведення футбольного матчу 13-го туру Чемпіонату України з футболу між командами" Металіст" (Харків) - "Чорноморець" (Одеса), який відбудеться 22.11.2014 року, проросійськи налаштована терористична група запланувала вчинення терористичного акту на території стадіону КП "ОСК "Металіст" (вибух вибухового пристрою).

У зв'язку з існуванням можливої загрози для життя і здоров'я глядачів до, під час і після вищевказаного матчу, ФК "Металіст" ухвалив рішення провести цей матч без глядачів", - йдеться в листі.

Нагадаємо, травневий матч цих команд в Одесі завершився бійкою в центрі міста, яка призвела до трагедії на Куликовому полі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram