ГоловнаСпорт

У Кличка дівчача вдача, - Пулєв

Кубрат упевнений у своїх силах

У Кличка дівчача вдача, - Пулєв
Фото: EPA/UPG

Кубрат Пулєв напередодні титульного бою з Володимиром Кличком в інтерв'ю німецькому телеканалу RTL образив свого титулованого суперника, назвавши його «дівчинкою».

Майже весь передбойовий тиждень болгарин здебільшого мовчав: на прес-конференцію взагалі не прийшов, а на відкритому тренуванні тільки скаржився на підсунуті йому «не ті» рукавички. Але від інтерв'ю транслятору бою німецькому телеканалу RTL він відмовитися не зміг. Як і втриматися перед камерою від образ свого суперника:

«Кличко - дуже хороший боксер, високий, трохи вищий за мене, атлетичний, швидкий, у нього відмінне чуття дистанції і хороші ноги.

У Кличка є все для чемпіона світу, але він не має серця. Він - як дівчинка! Його характер, як у дівчинки.

Моя перемога цілком реальна. У мене є все для того, щоб домогтися успіху. Знаю, що я - найкращий боксер. Я буду битися до кінця. Мені вистачить енергії не на 12, а на всі 20 раундів. Але якщо я не зможу виграти - що ж, тоді я просто відкрию у своїй кар'єрі нову сторінку і піду далі».

Окрім того, в разі своєї перемоги Пулєв пообіцяв просто на рингу одружитися зі своєю давньою подругою, відомою болгарською співачкою Андреа Руменовою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram