>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Калитвинцев: Люксембург вже давно обійшов усіх карликів

У півноги зараз у Європі жодну збірну не обіграєш

Калитвинцев: Люксембург вже давно обійшов усіх карликів
Фото: www.news-ua.com

У суботу збірна України у рамках відбору на Євро-2016 проведе матч проти збірної Люксембургу. Колишній наставник збірної Юрій Калитвинцев у інтерв'ю "Команді" заявив, що впевнений у перемозі українців:

"Люди працюють, готуються до гри, аналізують і бачать, що Люксембург вже давно обійшов всіх карликів, це дійсно не та команда, що була у 80-х або 90-х роках. Зараз у півноги взагалі нікого не обіграєш. Звичайно, ми сильніші, але це треба довести на футбольному полі, а не на сторінках газет. Вийти - і реалізувати свою майстерність. І тут ми повертаємося до нестандартності у атакувальному мисленні. Не буду зраджувати своїм принципам і називати рахунок майбутнього матчу. Скажу тільки, що я завжди всім серцем вболіваю за збірну України. Все має бути нормально. Виграємо...

Оборонний футбол Фоменка? Я не збираюся обговорювати тактику Михайла Фоменка, досвідченого тренера. Але спробую відповісти запитанням на запитання: а чи багато у нас креативних виконавців? Потрібно від цього відштовхуватися, а не просто рахувати кількість опорних півзахисників. Нехай цим займаються наші експерти. Щось неординарне, може, і напрошується, але до такого перебігу ми маємо бути готові. Інакше здивуємо не лише суперника, але і себе".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram