>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: "Шахтар" не варто списувати із боротьби за "золото"

"Гірники" все ще продовжують боротися за чемпіонство

Суркіс: "Шахтар" не варто списувати із боротьби за "золото"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У неділю, розгромивши «Дніпро», «Динамо» вперше з весни 2012 року очолило Прем'єр-лігу. 939 днів кияни не сходили на вершину турнірної таблиці. Донецький «Шахтар», який зазнав уже трьох поразок у чемпіонаті, відстає від «Динамо» на 5 очок. Однак Ігор Суркіс радить не поспішати хоронити чемпіонські амбіції «гірників»:

«Позаду тільки десять турів, і «Шахтар» побореться за чемпіонство. Нічого не вирішено, і не слід спочивати на лаврах після перемоги над «гірниками» і розгромного результату в зустрічі з «Дніпром» - небезпечно! Треба виходити на наступні матчі - і, не зраджуючи своїм тактичним принципам, грати на перемогу. І тим паче не розслаблятися: тільки тоді є шанс, що наприкінці турнірного шляху команда опиниться на тому місці, про яке мріють уболівальники, повернувши золоті медалі в столицю.

Можна посилатися на те, що наш багаторічний конкурент опинився в непростій ситуації, усі матчі для нього виїзні, тому і результати, особливо останнім часом, не вражають. Але ж ми в цьому не винні. Навпаки, вболівальники «Динамо» разом із шанувальниками інших українських клубів роблять усе можливе, щоб війна якнайскоріше закінчилася, «Шахтар» повернувся додому і грав на своєму стадіоні при повних трибунах, як це було у нас із «Дніпром» у неділю на «Дніпро-арені».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram