>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: ми не домовлялися грати з "Карпатами" так повільно

Кияни ще не отямилися від фіаско в Данії

Ребров: ми не домовлялися грати з "Карпатами" так повільно
Фото: dynamo.kiev.ua

У вівторок «Динамо» в рамках Кубка України ледве переграло «Карпати». Сергій Ребров після матчу зазначив, що його підопічні грали повільно:

«Складна перемога. Як, власне, і все. Добре, що забили м'яч на останніх хвилинах. Ми не домовлялися грати так повільно, але головне, що пройшли далі. Тепер на нас чекає найважливіша гра першого кола - з «Дніпром».

Бувають і перемоги, і поразки. У будь-якій ситуації важливо брати правильний урок з подій. Після матчу з «Ольборгом» ми провели три теоретичні заняття, показали хлопцям усе необхідне для того, щоб вони зрозуміли причини поразки. Сподіваюся, на київський поєдинок з «Ольборгом» вони вийдуть з подвійним ступенем мотивації, щоб не тільки виграти, а й довести, що осічка в Данії була прикрим непорозумінням, яке можна виправити.

Віда? На початку другого тайму він отримав дуже болісний удар по голові і говорив, що йому паморочиться. Я йому вдячний за те, що він дограв цей матч до кінця. І не просто дограв, а відпрацював в обороні не менше за інших. В цілому, нічого серйозного. Принаймні особливих скарг від нього після гри не було. Тож, думаю, він швидко відновиться».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram