>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці "Динамо": нам соромно за такий футбол

Через два тижні у Ярмоленко і Ко буде можливість взяти реванш

Гравці "Динамо": нам соромно за такий футбол
Фото: football.ua

У четвер київське "Динамо" розгромно програло в ЛЄ "Ольборгу" (0:3). Після матчу гравці української команди пообіцяли через два тижні взяти реванш у данців.

Андрій Ярмоленко, якому в день гри виповнилося 25 років, заявив, що йому соромно за таку гру:

"Навіть не хочеться говорити на цю тему. Який день народження... Команда програла, настрою немає. Їдемо додому, нас чекає робота над помилками. Після цього будемо готуватися до наступних матчів. Напевно, сьогодні ми не виконали нічого з того, про що нас просили тренери. При цьому після першого гола всі якось опустили голови, засмутилися. Хоча попереду було хвилин 70 ігрового часу - можна було виправити ситуацію і виграти матч. Але всі чомусь подумали, що гру вже закінчено. У підсумку, отримали ще два... Соромно, якщо чесно, за таку гру.

Перш за все, необхідно переглянути своє ставлення. Тому що ми виграли пару матчів і подумали, що тепер непереможні, що тепер можемо всіх обігрувати у півноги. Потрібно всебічно розібратися у нинішній грі, щоб такого більше не повторювалося. Такі матчі іноді трапляються: деколи, просто необхідно, щоб нас опускали з небес на землю. Вигравати завжди приємно, але футбол без поразок не буває. Важливо про це пам'ятати. А коли програєш, необхідно піднімати голову і працювати далі, щоб в майбутньому не повторювати помилок".

Голкіпер киян Олександр Рибка зазначив, що це був просто не день "Динамо":

"Зараз, по гарячих слідах, важко назвати однозначну причину такої невдачі. Будемо аналізувати поєдинок, робити висновки. А поки можу сказати одне: бувають такі ігри, без них, на жаль, у футболі нікуди... Головне, що для нас ще нічого не втрачено: вся боротьба за вихід з групи ще попереду.

Не думаю, що можна говорити про якусь розслабленість із нашого боку: до цього матчу ми готувалися з таким самим настроєм, як і до попередніх поєдинків. Думаю, ви самі бачили, що сьогодні м'яч вперто не йшов у ворота "Ольборга". Всі старалися, віддавалися грі - не думаю, що комусь із хлопців можна висунути якісь претензії щодо самовіддачі. Буває таке, що поробиш...

Але ніхто голову не опускає, будемо готуватися до наступних поєдинків. По суті, саме такі слова нам сказав після матчу і головний тренер. Після приїзду в Київ ми детально розберемо цю гру, зробимо висновки з помилок і будемо рухатися далі".

Джермейн Ленс у свою чергу зазначив, що через два тижні "Динамо" візьме реванш у "Ольборга":

"Ми досить рано пропустили два м'ячі, а потім створили кілька моментів, але забити не вдалося. У футболі так трапляється. Сьогодні ми не показали все, на що здатні, але через два тижні у нас буде можливість відігратися. У нас є два тижні, щоб виправити помилки, які ми зробили сьогодні. Нам стане легше, якщо доб'ємося позитивного результату в наступному матчі з "Ольборгом".

Після двох пропущених голів здавалося, що ми не знаємо, що робити і як нам варто поводитися. Можливо, все склалося б інакше, якби ми забили бодай один м'яч, проте у результаті ми програли з рахунком 0:3".

Олександр Кравець вважає, що рахунок не за грою:

"Не сказав би, що у нас сьогодні були якісь особливі проблеми в обороні. "Ольборг" провів дві контратаки, завдав два удари по наших воротах і повів у рахунку 2:0. Чесно, я ще не відійшов від цього незрозумілого матчу. Як мінімум, ми не заслуговували настільки великої поразки. При цьому, у нас була купа моментів, щоб відігратися. Не пощастило. Більш того, на мій погляд, в одному з епізодів арбітр мав призначати пенальті у ворота "Ольборга". Але нічого страшного - розберемо цей матч і будемо рухатися далі.

Щодо "Ольборга", то жодних сюрпризів ця команда нам сьогодні не піднесла: ми саме очікували, що наш суперник гратиме від оборони, діятиме дуже компактно. Так і сталося. У нас, в принципі, все виходило, але, повторюся, пропустили ці дві контратаки і отримали два голи. І, звичайно, було непросто створювати шанси в атаці, коли "Ольборг" оборонявся усім складом, вишикувавшись у своєму штрафному майданчику.

Звичайно, дуже прикро, що програли, та ще з таким великим рахунком. Хотіли б вибачитися за це перед нашими вболівальниками. Дуже неприємно. Постараємося обіграти "Ольборг" у київському матчі".

Олександар Драгович після матчу написав на своїй сторінці в соцмережі:

"Це безглузда поразка. Ми втратили перше місце в групі Ліги Європи, але постараємося повернути його в повторній зустрічі в Києві".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram