>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські та російські біатлоністки проведуть спільне контрольне тренування

Обидві збірні зараз готуються до сезону в Тюмені

Українські та російські біатлоністки проведуть спільне контрольне тренування
Фото: biathlon.com.ua

Жіноча збірна України з біатлону проводить тренувальний збір у Тюмені. У центрі зимових видів спорту "Перлина Сибіру" готуються також російські спортсменки. Наставник Росії Володимир Королькевич, який раніше працював із нашими спортсменками, повідомив, що обидві збірні проведуть спільне тренування.

"З українською командою ми спілкуємося так само, як і зазвичай. Напруженість може бути у стосунках політиків, а в біатлоні ми були і залишаємося друзями. Більш того, ми запланували контрольне тренування, на яке запросили й українську команду. Це буде спринтерська гонка на 6 км з двома вогневими рубежами. Присутність такої збірної, як українська, і нашої молодіжної команди створює на цьому зборі відмінне конкурентне середовище і дає можливість по-справжньому перевірити сили.

Дуже добре, що наше керівництво створило всі необхідні умови для тренувань української команди. Вони проживають у чудовому готелі разом із нашою збірною, тренуються на прекрасному стадіоні. Наші двері завжди відкриті для українських друзів, і ми готові й далі тренуватися разом", - цитує офіційний сайт ЗБР слова Королькевича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram