>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капелло вже п'ятий місяць працює зі збірною Росії безкоштовно

Дон Фабіо не хоче позиватися до Мутка і Ко

Капелло вже п'ятий місяць працює зі збірною Росії безкоштовно
Фото: chelsearus.com

Фабіо Капелло після провалу на ЧС-2014 працює в Росії безкоштовно. РФС не платить заробітної плати всьому тренерському штабу національної команди Росії. Про це розповів син і агент наставника російської збірної П'єрфіліппо Капелло:

«Ні Фабіо, ні його помічники не отримують зарплати чотири місяці. Зараз минає п'ятий. Приблизно півтора місяця тому ми розмовляли з батьком на цю тему, і як юрист я запропонував написати офіційний лист у федерацію і, можливо, зробити заяву для преси. Однак Фабіо не дав на це згоди.

Він з глибокою повагою ставиться і до міністерства спорту, і до федерації і вважає, що всі питання слід врегулювати полюбовно. Наскільки я знаю, Фабіо не змінив своєї думки і зараз - він не бажає давати справі офіційного ходу і починати розгляд. Єдине, що його дійсно хвилює, - гра національної команди. Усі думки пов'язані тільки з футболом.

Фабіо не хоче воювати, він вірить, що непорозуміння буде залагоджено по-дружньому. Але ситуація насправді аномальна».

Нагадаємо, Капелло, отримуючи 6,6 млн євро на рік, вважається найбільш високооплачуваним тренером збірної у світі. Контракт італійця із РФС розрахований до закінчення ЧС-2018.

Додамо, що в жовтні Росія в рамках відбору на Євро-2016 зіграла внічию зі Швецією та Молдовою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram