>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" розгромило знекровлену "Говерлу"

Сидорчук не йде з поля без гола в третьому матчі поспіль

"Динамо" розгромило знекровлену "Говерлу"
Фото: ФК "Динамо"

Київське "Динамо" у матчі 9-го туру УПЛ на виїзді розгромило "Говерлу". Підопічні Реброва вирішили результат протистояння вже в першому таймі. На 12-й хвилині Кравець, пославши м'яч з двох метрів у порожні ворота, завершив чудову комбінацію за участю Даніло, Ярмоленка і Сидорчука. Таким чином, на рахунку Артема вже 6 голів у чемпіонаті.

На 43-й хвилині подвоїв перевагу "Динамо" замашним ударом з 16-ти метрів Сидорчук. Зауважимо, що Сергій забив у третьому поспіль матчі (з урахуванням двох м'ячів за збірну!).

У другому таймі добили "Говерлу" Ленс і Гусєв. Зауважимо, що В'ячеслав Грозний не міг у цій грі розраховувати відразу на 7 футболістів (Коваля, Каверіна, Люльку, Мякушка та ін.) - керівництво "Динамо" заборонило своїм гравцям, які виступають в Ужгороді на правах оренди, брати участь у цьому поєдинку.

В інших матчах дня переможця виявлено не було. Донецький "Олімпік", що злетів на 4-е місце, розійшовся "миром" із запорізьким "Металургом" - 2:2. Окрасою цієї гри стали голи. Будь-який з чотирьох м'ячів може претендувати на звання найкрасивішого м'яча не тільки туру, а й усього чемпіонату.

А ось "Ворскла" і "Металіст" голів не забивали.

"Говерла" – "Динамо" 0:4

Голи: Кравець, 12, Сидорчук, 43, Ленс, 46, Гусєв, 80 (пенальті)

"Ворскла" - "Металіст" 0:0

"Металург" З – "Олімпік" 2:2

Голи: Штурко, 40, 69 - Шериф, 55, Моха, 64

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram