>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" у відповідь на чутки про свій продаж заявив про готовність Курченка купити "Дніпро"

Харківський клуб спростував зміну власника

"Металіст" у відповідь на чутки про свій продаж заявив про готовність Курченка купити "Дніпро"
Фото: most-kharkov.info

ФК "Металіст" у відповідь на чутки про свій продаж Ігореві Коломойському заявив про готовність Сергія Курченка купить ФК "Дніпро".

Така заява з'явилася на сайті харківського клубу.

Напередодні сайт "11 на 11" без вказівки джерела повідомив, що Коломойський купує "Металіст" у Курченка. Переговори нібито йдуть у рамках одного великого контракту, і "Металіст" відійде Коломойському як бонус.

"Металіст" назвав цю заяву чутками, спростував її і - ймовірно, як натяк на джерело інформації - від себе повідомив, що, навпаки, це Курченко може купити футбольний клуб Коломойського.

"Власник ФК "Металіст" уважно аналізує можливість придбання ФК "Дніпро", який, згідно з інформацією, що з'явилася на ринку, виставлять на продаж у грудні 2014 року у зв'язку з розпродажем активів власника дніпропетровського клубу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці вересня в YouTube з'явився аудіозапис розмови людей з голосами, схожими на голоси Ігоря Коломойського та Сергія Курченка про нафту, яку Курченко нібито відправив на нафтопереробний завод Коломойського, а той не заплатив за неї грошей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram