>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коваль: нехай Шовковський ще пограє півроку, а там подивимося

Максима зачепили слова Ігоря Суркіса

Коваль: нехай Шовковський ще пограє півроку, а там подивимося
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Цього літа голкіпер «Динамо» Максим Коваль перебрався в «Говерлу». В Ужгороді воротар гратиме на правах оренди. Наступного сезону Максим сподівається повернутися у ворота «Динамо».

«Уболівальники кажуть, що Шовковський - вічно перший номер. Сашо - позитивна людина. Не сказав би, що ми з ним нарівні були і я міг підійти, дати йому запотиличник і сказати: "Сань! Привіт! Як справи?" Ні, таке не можна було робити. Адже це легенда, він міг і відповісти. Тим паче, що кулак у нього жорсткий! Так, він - легендарна особистість, але з часом погляди змінюються. Колись у мене, наприклад, Кан кумиром був, а зараз я побачив, що Акінфєєв - ідеал голкіпера.

Коли йшов з «Динамо», у мене тоді, як кажуть, «зірвало» дах. Уже не міг стежити за тим, що відбувається. Вважаю, все зробив правильно. Спілкувався тоді з Михайловим, він сказав, що мені потрібно грати.

Пам'ятаю, коли я за рік зіграв усього шість ігор, то це був для мене просто жах. Грубо кажучи, цей рік я втратив. Тоді зрозумів, що якщо таке буде ще раз, то не витримаю.

Було багато агентів, які говорили, що перейдемо в «Арсенал», «Сандерленд», «Евертон», «Севілью». Була розмова з Суркісом, я йому сказав, що є пропозиції, можу виїхати. Президент «Динамо» сказав, що якщо я боюся конкуренції, то можу їхати. І мене ці слова дуже зачепили. Для себе я вирішив, що поки не доведу зворотне - не піду. Я не боюся конкуренції. Не вважаю, що програв Шовковському конкуренцію, я не здався. Нехай він пограє ще півроку або рік, а там подивимося», - розповів Коваль в ефірі програми «ПроФутбол».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram