>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфричі погрожують зривом кубкового матчу проти "Металіста"

Боси "Говерли" вимагають від Колліни покарати Берізку

Шуфричі погрожують зривом кубкового матчу проти "Металіста"
Фото: football.ua

Ужгородська «Говерла» наполегливо попросила куратора українських арбітрів П'єрлуїджі Колліну покарати Сергія Берізку. Інакше ужгородці не вийдуть на поле в матчі Кубка України проти «Металіста». На думку віце-президента клубу Олександра Шуфрича, Берізка засудив «Говерлу» в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України проти «Металіста» (2:2).

«Це було свавілля однієї людини. Враховуючи абсолютно односторонні дії арбітра в цьому матчі, хочу заявити пану Колліні: якщо Берізка не зазнає покарання, відповідного збитку, як зазнала наша команда, якщо «Металісту» так потрібно дістатися до наступної стадії Кубка, ми не вийдемо на матч-відповідь.

Це не емоції. Це позиція, яка ґрунтується на перегляді відеоповторів. Пенальті, який не поставили на останніх хвилинах за фол на Степанюка - його арбітр не міг не бачити.

Ми хочемо зберегти футбол на Закарпатті, в Україні. Якщо футбол не для всіх за однаковими правилами, нам він не потрібен», - заявив Шуфрич в ефірі каналу «Футбол 2».

Президент «Говерли» Нестор Шуфрич підтримав це рішення свого сина.

«Ми дуже обурені суддівством Берізки. Прізвище цього арбітра до болю знайоме нашому клубу. Якщо щодо нього не будуть ужиті дисциплінарні санкції, не виключено, що «Говерла» не вийде на матч-відповідь з «Металістом».

Ця ініціатива керівництва клубу буде мною підтримана. Я за чесний футбол», - заявив Шуфрич-старший в інтерв'ю «Великому футболу».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram