>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барса" і "Реал" на двох забили 8 голів у 6 турі Прімери

Почин конкурентів підтримав і "Атлетіко", що "відвантажив" Емері чотири "банки"

"Барса" і "Реал" на двох забили 8 голів у 6 турі Прімери
Фото: EPA/UPG

У суботу відбулися матчі 6 туру іспанської Прімери. "Барса" на своєму полі розгромила "Гранаду" - 6:0. Героєм зустрічі став Неймар, який зробив хет-трик. Дублем відзначився Лео Мессі. Ще один м'яч (перший на "Ноу Камп") на рахунку літнього новобранця Ракитича.

"Реал" на класі розібрався з "Вільярреалом". "Жовту субмарину" було потоплено під кінець першого тайму. Спершу Лука Модрич застав зненацька Серхіо Асенхо. А потім Кріштіану Роналду поставив крапку в шикарній контратаці "Галактікос" за участю Хамеса і Бензема.

Велику перемогу вдалося здобути й "Атлетіко". "Матрацники" на своєму полі розгромили "Севілью", яка цього сезону ще не програвала. Однак на "Вісенте Кальдероні" симпатичну команду Емері буквально розтоптали - 4:0.

Продовжує розчаровувати "Атлетік". Суперник "Шахтаря" у ЛЧ не може виграти в чотирьох поспіль іграх. Цього разу підопічні Вальверде розписали "мир" з "Ейбар".

Таким чином, "Барса" очолює турнірну таблицю, набравши в 6 іграх 16 очок. В "Атлетіко" на 2 пункти менше, "Реал" відстає від каталонців на 4 очки. "Валенсія", що набрала 13 очок, свій матч 6-го туру проведе сьогодні проти "Реал Сосьєдаду".

"Валенсія" обійшла "Барсу" в турнірній таблиці Прімери

"Барселона" – "Гранада" 6:0

Голи: Неймар, 26, 45, 65, Ракитич, 42, Мессі, 61, 81

"Вільярреал" – "Реал" 0:2

Голи: Модрич, 32, Роналду, 39

"Атлетіко" — "Севілья" 4:0

Голи: Коке, 19, Сауль, 42, Рауль Гарсія, 83 (з пенальті), Рауль Хіменес, 90

"Атлетік" – "Ейбар" 0:0

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram