>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Берінчик і Буценко виграли чемпіонат України

Сенсації у Києві не було

Берінчик і Буценко виграли чемпіонат України
Денис Беринчик
Фото: EPA/UPG

У Києві за переповнених трибун Палацу спорту відбулися фінальні поєдинки чемпіонату України з боксу. Щоправда, замість 10 запланованих боїв провели дев'ять.

Головний претендент на золото в категорії до 91 кг Денис Пояцика знявся з поєдинку через травму, отриману в півфіналі. "Золото" отримав Гевор Манукян, повідомляє Xsport.

Нелегко довелося у вирішальному поєдинку головній зірці чемпіонату, срібному призеру Олімпіади в Лондоні – Денису Берінчику, вагова категорія до 64 кг. Його поєдинок з Володимиром Матвійчуком вийшов дуже напруженим. Берінчик виграв, хоча не всі судді вважали його сильнішим. Перемога - 2:1.

Проте ще один фаворит - Микола Буценко - виграв переконливо. Призер чемпіонатів світу і Європи у поєдинку за "золото" в категорії до 56 кг здолав Олександра Шепелюка 3:0.

Також впевнено, з рахунком 3:0, у фіналі виграв чемпіон України минулого року - Олег Прудкий. У ваговій категорії до 60 кг він переміг Дмитра Руденка.

Також звання чемпіонів України у своїх категоріях здобули Дмитро Замотаєв, Ігор Сопінський, Ярослав Самофалов, Тарас Головащенко, Олександр Ганзуля та Віктор Вихрист.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram