>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чемпіон Києва з боксу воює з терористами на Донбасі

Усик дивом залишився живим

Чемпіон Києва з боксу воює з терористами на Донбасі
Фото: www.zateevo.ru

Член національної збірної України з боксу Артем Усик добровільно увійшов до складу першої бригади оперативного призначення Національної гвардії України і вже декілька днів перебуває в оточенні. Місцезнаходження бригади з тактичних міркувань і задля безпеки не повідомляють.

За даними фонду «Київ-Ринг», напередодні Усик дивом урятувався: снаряд влучив у машину, в якій перебував спортсмен за мить до ураження. У машині залишилося спорядження і речовий мішок Артема.

Головний тренер української збірної з боксу Дмитро Сосновський збирається найближчим часом оголосити повний список українських боксерів, які зараз на фронті і беруть участь у бойових діях. Наразі відомо, що разом з Усиком у зоні АТО перебуває Олег Кулінченко - син віце-президента Київської федерації боксу.

Усик народився 22 грудня 1992 року. З 2013 року киянин є членом збірної України з боксу. Усик чемпіон Києва з боксу 2013 року, призер чемпіонату України-2013, неодноразовий учасник і призер багатьох міжнародних турнірів. Зазначимо, що Артем - однофамілець відомого українського боксера Олександра Усика.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram