>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА покарав "Дніпро" дворічною умовною дискваліфікацією за фанатські витівки

Наступний єврокубковий матч дніпропетровці проведуть на порожньому стадіоні

УЄФА покарав "Дніпро" дворічною умовною дискваліфікацією за фанатські витівки

Дисциплінарний комітет УЄФА виніс свій вердикт за підсумками першого матчу 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між "Дніпром" і датським "Копенгагеном" (0:0), який відбувався у Києві, на НСК "Олімпійський", 30 липня.

За неприпустиму поведінку вболівальників дніпропетровців на цьому матчі український клуб зазнав потрійного покарання. Незабезпечення належного порядку на трибунах коштувало "Дніпру" штрафу у 50 тисяч євро і умовної дискваліфікації терміном на два роки. Крім того, свій найближчий єврокубковий домашній матч дніпропетровці проведуть за порожніх трибун.

Нагадаємо, в перерві матчу "Дніпро" - "Копенгаген" українські фани напали на вболівальників "Копенгагена". Рятуючись від ультрасів, датчани вибігли на поле і зникли в підтрибунному приміщенні стадіону. У підсумку другий тайм почався з запізненням.

Після матчу представники українських ультрасів заявили, що фанати "Копенгагена" спровокували їх на агресію, вивісивши на трибуні російський прапор. Підтвердження цього факту знайти так і не вдалося.

Додамо, що наступний домашній матч ЛЄ "Дніпро" проведе проти азербайджанського "Карабаху".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram