>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Зорі": граємо з "Динамо" 14 вересня, або ми не виходимо на поле

Усі клуби мають бути в рівних умовах

Гендиректор "Зорі": граємо з "Динамо" 14 вересня, або ми не виходимо на поле
Фото: www.zarya-lugansk.com

В УПЛ назріває новий скандал. Матч 6 туру "Зоря" - "Динамо" може не відбутися. Причина - дата проведення матчу. Луганська команда наполягає на тому, щоб гра пройшла в неділю, 14 вересня, як про це повідомляли. УПЛ і "Динамо" мають намір провести поєдинок у суботу.

Гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов в інтерв'ю каналу "Футбол 1" окреслив позицію клубу із цього питання:

"Попередньо сказали, що матч відбудеться 14 вересня, в неділю. І тут починаються якісь рухи: дзвонить Прем'єр-ліга, дзвонить "Динамо", мовляв, ми повинні грати в суботу. А чому?

Ми їм пояснили, що в нас багато футболістів, які грають за молодіжну збірну. І це гравці не дубля "Зорі", а основного складу. Із таким ігровим навантаженням, яке було в нас останнім часом, природно, тренери і керівництво хотіли, щоб матч відбувся в неділю. Але як я розумію, "Динамо" поставило Прем'єр-лізі ультиматум - тільки в суботу.

Коли ми просили перенести гру з "Волинню" із 31 серпня на 1 вересня, нам відповіли: "Звертайтеся до "Волині". "Волинь" відмовила. Тоді волі в Прем'єр-ліги не виявилося. Зараз, коли справа стосується "Динамо" Київ, у них ця воля прорізалася.

Наша позиція - грати матч у неділю. Я перед цим розмовляв із президентом клубу - аж до того, що ми не вийдемо на поле.

Усі команди повинні бути в рівних умовах - нічого створювати особливі умови для "Динамо" тільки тому, що вони грають у Лізі Європи".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram