>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: гра з Молдовою буде нелегкою

Майбутній поєдинок стане розминкою перед матчем зі Словаччиною

Фоменко: гра з Молдовою буде нелегкою
Фото: EPA/UPG

Сьогодні збірна України проведе товариський матч проти збірної Молдови. Гра відбудеться в Києві на «Олімпійському». Початок о 20:00. Транслювати матч буде канал «Україна».

Напередодні матчу наставник української збірної Михайло Фоменко відзначив силу суперника:

«Як завжди, ми зібралися вчасно. Усі ті хлопці, які були здорові, з першого дня цього збору взялися до повноцінної роботи. Звичайно, дуже шкода, що через травми не всі зможуть нам цього разу допомогти. Але ми це прекрасно розуміємо - доведеться, виконуючи поставлені завдання, працювати, як кажуть, і за тих хлопців теж.

Щодо суперника, то, думаю, ви знаєте, що нинішня збірна Молдови - це вже трохи не та команда, з якою ми змагалися у відбірному циклі ЧС-2014. Тоді був конфлікт між головним тренером молдовської збірної та провідними клубами: після того, як ці колективи 2012 року не відпустили своїх збірників у поїздку в Південну Америку, наставник національної команди пообіцяв більше не викликати цих виконавців. Зараз же цей конфлікт владнали, тому нам буде протистояти вже інша збірна Молдови, команда вищого рівня, тому що в її складі є футболісти, які виступають у Європі, а також у Росії. Поєдинок буде нелегким».

Нагадаємо, у відборі на ЧС-2014 Україна зіграла з Молдовою внічию на виїзді, а вдома перемогла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram