>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: Ордець може замінити Хачеріді

У центрі оборони нашої збірної окреслилися проблеми

Фоменко: Ордець може замінити Хачеріді
Фото: shakhtar.com

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко в майбутніх матчах своєї команди проти Молдови (3 вересня, товариська гра) та Словаччини (8 вересня, відбір до Євро-2016) розраховує на Івана Ордеця. Фоменко вирішив не відпускати Івана в молодіжну збірну:

«З молодіжною збірною України ми працюємо в одному напрямку. Але кожна з команд вирішує свої завдання у відбірних циклах. Враховуючи, що на молодіжну збірну чекає вкрай відповідальний поєдинок зі збірною Швейцарії, ми пішли назустріч нашій «молодіжці» і відпустили Філіпа Будковського для участі в цьому матчі. Він зіграє зі швейцарцями і відразу ж повернеться в розташування національної команди.

Аналогічне прохання було і з приводу Ордеця, але в нас є велика проблема в центрі оборони, пов'язана з відсутністю Хачеріді, тому ми не змогли відпустити цього футболіста».

Нагадаємо, 22-річний Ордець є вихованцем донецького «Шахтаря». До літа 2014 року захисник грав у маріупольському «Іллічівці». Влітку Луческу запросив гравця в першу команду. За «гірників» Іван провів 3 матчі, підміняючи в центрі оборони Кучера. У матчі проти «Металіста» Ордець заробив червону картку.

За національну збірну Ордець провів 1 гру, в якій відзначився голом (проти Нігеру).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram