>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Альтман офіційно отримував в "Таврії" 14 тисяч гривень

У КДК ФФУ не повірили, що колишній тренер збірної України може працювати за такі гроші

Альтман офіційно отримував в "Таврії" 14 тисяч гривень
Фото: ua-football.com/

Екс-тренер "Таврії" Семен Альтман досі не отримав від клубу належну йому компенсацію за достроковий розрив контракту. Адже досвідчений наставник був звільнений з клубу ще в 2012-му році.

Однак "Таврія" не поспішає платити за рахунками : КДК ФФУ постановив заплатити Альтману $ 1,2 млн. Гендиректор клубу Олександр Бойцан в інтерв'ю "Профутбол" заявив, що наставник офіційно отримував в "Таврії" 14 тисяч гривень на місяць:

"Переді мною два документи. Один з них називається "Заробітна плата", де прописано, що головному тренеру щомісячно виплачується зарплата у розмірі 14 тисяч гривень. І є другий документ, який називається "Доплати, надбавки, премії та інші винагороди". Розумієте? У цьому документі прописана неофіційна зарплата.

Наш юрист приїжджає з цими документами, а йому просто в обличчя розсміялися. Сказали, як це так, у такої заслуженої людини така зарплата. КДК вирішив інакше і присудив Семену Йосиповичу $ 1,2 млн боргу за клубом.

Рішення, яке вони приймають, підштовхує до думки про те, що вони заангажовані. Не зовсім чесно приймаються рішення. Як лотерея: хто більше дав, у кого більше ставка, той і виграв".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram