>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бойко: "Динамо" - рідна для мене команда, але в неділю я буду боротися за "Дніпро"

Матч першого кола проти "Динамо" Денис може зарахувати у свій актив

Бойко: "Динамо" - рідна для мене команда, але в неділю я буду боротися за "Дніпро"
Фото: sannews.com.ua

Для голкіпера «Дніпра» Дениса Бойка майбутній матч із «Динамо» буде особливим. Денис не тільки є вихованцем київської команди, а й досі пов'язаний з киянами контрактними «путами». Однак цей факт не завадить Бойкові в неділю грати максимально:

«Гарний матч вийшов із «Шахтарем»! Приємно, що вдалося виконати установку тренера - «Дніпро» зіграв у свій футбол, не відступивши від своїх принципів. Багато хто говорить, мовляв, «Шахтар» не в формі або взагалі вже не той, що раніше. Мені про «гірників» судити складно, але будь-яка команда грає так, як їй це дозволяє суперник.

Хуанде Рамос подякував за перемогу і успішну гру - ось і все. Ніяких особливих святкувань, ніякої ейфорії у нас в команді не було. Зіграно лише один з матчів чемпіонату, і треба переключатися на наступні поєдинки. Попереду - чимала частина турнірної дистанції.

Тренерський штаб дав нам два вихідні після перемоги над донеччанами. Проводжу час у колі друзів, сім'ї. Нічого особливого. Зараз чудова погода - в таку сам Бог велів пройтися по свіжому повітрю.

Мій контракт належить київському «Динамо», але це ніяк не позначається на моїй грі. Наприклад, матч першого кола в Києві я, вважаю, провів добре. Так само постараюся зіграти і зараз. Звичайно ж, усвідомлюю, що динамівці - одні з наших головних конкурентів у боротьбі за медалі. Цей колектив для мене рідний, але зараз я футболіст «Дніпра» і віддаюся цьому клубу на сто відсотків».

Бойко є вихованцем київського «Динамо». У першій команді Денис закріпитися не зумів. Таку можливість голкіперу надав Валерій Газзаєв, але Бойко, допустивши помилки в трьох іграх поспіль, сів на лавку. Незабаром Київ покинув і Газзаєв. На правах оренди голкіпер виступав за «Оболонь» і «Кривбас». Улітку 2013 року Денис перебрався в «Дніпро» і відразу ж став основним голкіпером команди, витіснивши зі складу Яна Лаштувку.

Нагадаємо, центральний поєдинок туру відбудеться найближчої неділі. Зараз в активі «Динамо» 39 очок у 19 іграх. «Дніпро» має на пункт менше у 18 матчах. Донецький «Шахтар» лідирує, набравши 41 очко в 19 зустрічах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram