>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер "Отаманів": "кусати" російських боксерів через політику не будемо

Непотрібної агресії до суперників у "Отаманів" немає

Тренер "Отаманів": "кусати" російських боксерів через політику не будемо
Фото: Пресс-служба ФБУ

31-го березня в Москві відбудеться перший чвертьфінальний поєдинок серії WSB між "Українськими отаманами" та "Збірною Росії". Напередодні бою головний тренер команди "Отаманів" Валентин Соболевський поділився думкою про майбутнього суперника:

"Проти нас виступатимуть п'ять чемпіонів Європи різних років, тому матч очікується складним. Наші хлопці налаштовані дуже серйозно, максимально викладаються на тренуваннях. Але не треба шукати якусь політичну приховану причину в протистоянні з росіянами, точно так само ми налаштовувалися б і на кубинців.

Ми з російською збірною давно знайомі, на всіх міжнародних змаганнях бачимося, спілкуємося, проводимо спільні збори та турніри, на Олімпіаді вболіваємо і підтримуємо один одного. Що ж нам тепер, покусати один одного через те, що роблять політики? Дурниці!

Ніякої зайвої агресії проти "Команди Росії" у нас немає - тільки спорт. Кожен боксер виступає за свою команду, і головна його мета - дійти до фіналу, а не перемогти когось конкретного, а потім ходити з надутими щоками. Це спортивна боротьба: на рингу ми противники, а після гонки тиснемо один одному руки і спокійно розходимося. Політикам варто повчитися цьому у спортсменів".

Нагадаємо, матч-відповідь відбудеться 4-го квітня в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram