>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: я за свої гроші доставлю "Таврію" на гру в Київ

Зруйнувати національну першість легко, проте відновити її буде важко

Суркіс: я за свої гроші доставлю "Таврію" на гру в Київ
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Матч "Таврія" - "Динамо" відбудеться за розкладом: у Києві, 16-го березня. Нагадаємо, раніше сімферопольці стверджували, що не зможуть дістатися Києва. Але керівництво київського клубу пішло на радикальні заходи - сплатило кримській команді літак.

"Запропонував "Таврії", що за свій рахунок замовимо літак, відправимо його за ними в Анталію. Вони прилетять, ми їх розмістимо, і матч відбудеться. Ми йдемо на такі жертви, тому що вболівальники чекають не дочекаються цього матчу. Ми не можемо позбавляти вболівальників задоволення.

Ми зробили все можливе, щоб матч відбувся. Так, є у "Таврії" сьогодні проблеми. Але ці проблеми вирішуються. Занадто багато сил і здоров'я мною, Рінатом Ахметовим та іншими функціонерами було витрачено за 20 років, щоб футбол у нашій країні процвітав. А зруйнувати можна все дуже легко.

Ми не можемо бойкотувати те, що не повинні - це люди і віра в те, що все буде нормально", - заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, "Таврія" попросила УПЛ, зважаючи на складну ситуацію в країні, перенести гру на більш пізній термін. Однак Ліга відмовила, внаслідок чого матч міг просто не відбутися.

За інформацією LB.ua, на босів "Таврії" особисто тисне прем'єр-самозванець Аксьонов, який "просив" кримські клуби (ще й "Севастополь") відмовитися від участі в чемпіонаті України.

Зазначимо, що "Таврію" фінансує бізнесмен Дмитро Фірташ. "НадраБанк", яким володіє Фірташ, є титульним спонсором "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram