>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Одеські фани поставили ультиматум власнику "Чорноморця"

Клуб має розвиватися

Одеські фани поставили ультиматум власнику "Чорноморця"
Фото: dumskaya.net

Уболівальники одеського "Чорноморця" звернулися до президента клубу Леоніда Климова і керівництва міста з вимогою до 10 березня надати гарантії збереження і розвитку команди.

"Ми не знаємо, що зараз відбувається в команді, клубі. Інформаційний голод породжує чутки. З'являються статті, в яких малюють найпесимістичніші варіанти розвитку для "Чорноморця" до його зняття з чемпіонату і Кубка України.

Пане Клімов! Якщо до 12 години 10 березня ми не отримаємо офіційну та достовірну інформацію про події в команді, не отримаємо гарантії не просто збереження, а майбутнього розвитку клубу, вболівальники "Чорноморця" залишають за собою право перейти до активніших заходів впливу", - цитує заяву фанів "Новини Одеси".

Після вильоту "Чорноморця" з Ліги Європи Одесу покинули п'ять провідних легіонерів. Також клуб, за доступною інформацією, переживає фінансові труднощі. Зазначимо, що тільки "Чорноморець" виступив проти відновлення чемпіонату України 15 березня.

Нагадаємо, ще восени в одеських ЗМІ з'явилася інформація про продаж "Чорноморця". Зокрема, повідомлялося, власник клубу Леонід Клімов вирішив відійти від політики (він є депутатом Верховної Ради і членом Партії регіонів) і сконцентруватися тільки на бізнесі, продавши при цьому збиткові активи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram