>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЛЧ: Мхітарян розбив "Зеніт", "МанЮнайтед" осоромився в Греції

У вівторок відбулися два матчі 1/8 Ліги чемпіонів

ЛЧ: Мхітарян розбив "Зеніт", "МанЮнайтед" осоромився в Греції
Фото: EPA/UPG

У Санкт-Петербурзі "Боруссія" на класі переграла місцевий "Зеніт". Дортмундці вже в дебюті зустрічі вирішили результат усього протистояння на свою користь. Мхітарян та Ройс, скориставшись грубими помилками захисників господарів, забили по м'ячу. Приголомшивши суперника, "Боруссія" зменшила оберти і до кінця тайму спокійно катала м'яч у центрі поля - у пітерців в атаці взагалі нічого не клеїлося.

Після перерви "Зеніт" спробував перехопити ініціативу і навіть відквитав один м'яч - Шатов завершив сумбурно атаку пітерців. Але "Боруссія" миттєво відповіла голом Левандовського. На 69-й хвилині Халк з пенальті знову звів перевагу гостей до мінімуму. Але буквально в наступній атаці німецька команда відзначилася вчетверте. Знову на вістрі опинився Левандовський, якого захисники "Зеніту" втратили в своїй штрафній. У підсумку, 4:2 на користь дортмундців. Зазначимо, що Анатолій Тимощук з'явився на полі в середині першого тайму, замінивши травмованого Аршавіна.

В іншому матчі дня грецький "Олімпіакос" на своєму полі переграв англійський "МанЮнайтед" - 2:0. У малоцікавій грі без моментів удача посміхнулася господарям, яким вдалося двічі переграти Де Хеа. У манкуніанців ван Персі й Уелбек свої моменти не реалізували.

"Зеніт" - "Боруссія" - 2:4

Голи: Шатов, 58, Халк, 69 (з пенальті) - Мхітарян, 4, Ройс, 5, Левандовський, 61, 71

"Олімпіакос" - "Манчестер Юнайтед" - 2:0

Голи: Домінгес, 38, Кемпбелл, 55.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram