>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селюк: "Куніцин витрачає гроші Фірташа"

Розібравшись із "Динамо", відомий функціонер знову "взявся" за Куніцина.

Селюк: "Куніцин витрачає гроші Фірташа"
Фото: obozrevatel.com

Відомий агент Дмитро Селюк вкотре розкритикував менеджмент "Таврії".

- Інформація про те, що "Таврію" зобов'язали виплатити компенсацію Альтману, є правдивою. Такою була постанова комітету з вирішення суперечок. Ухвалено, що Семен Альтман має рацію і футбольному клубу належить протягом 21 дня закрити всі фінансові питання. Велика проблема "Таврії" в тому, що Куніцин не завжди адекватний. І Сергій взагалі не знає законів. Вони на все подають апеляції. Тим часом зважте на те, що клубні гроші - не Куніцина, а Дмитра Фірташа, тож першому плювати на них.

Що таке апеляція? Приміром, її подали в Лозаннський суд. За мінімальними оцінками, в які входять судові витрати, адвокати і т.д., це буде коштувати тисяч 100-150 євро додатково. Але рішення на користь Семена Альтмана ухвалять ОДНОЗНАЧНО. У цьому немає сумнівів. Так само, як схожі вердикти будуть ухвалені на користь ще восьми футболістів.

Афолабі? У четвер ФІФА буде спеціально розглядати питання цього футболіста. Ба більше, від цього постраждає не лише "Таврія", адже буде рішення, яке скасує рішення Прем'єр-ліги. Тому що процедура виконувалася з порушеннями. Якщо Куніцин протягнув це корупційне за своєю суттю рішення, коли голосували люди, які не мали на це права, то це - одне.

Його (рішення) скасують. І тепер уже "Таврія" буде виплачувати Афолабі гроші. Ба більше, це буде ганьбою для Прем'єр-ліги, і вони вже відхрещуються від своєї постанови. Але найважливіше те, що нинішній генеральний директор сімферопольців підробив папери, змінивши суму, яку належить виплатити Семенові Альтману.

На сьогодні репутація "Таврії" для ФІФА на дуже низькому рівні. Саме тому рішення можуть бути такими, що клубу заборонять вести трансферну діяльність протягом чотирьох-п'яти років. Вони цього не розуміють, адже юридично неграмотні. Річ навіть не в грошах. І коли вони будуть готові заплатити скільки завгодно Альтманові й усім футболістам, буде пізно...

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram