>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамос: "У клубі працюють непрофесіонали"

Наставник "Дніпра" аналізує гру своєї команди і критикує працівників клубу.

Рамос: "У клубі працюють непрофесіонали"
Фото: youtube.com

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос обговорив на прес-конференції перемогу над "Наполі" (3:1):

- Домоглися дуже важливої перемоги у матчі проти такої складної команди як "Наполі". Це дозволяє нам продовжувати очолювати нашу групу в такому короткому турнірі, в якому ми граємо. Це дуже важливо. Ми знаємо, що нам доведеться ще серйозно попрацювати і в майбутньому, для того щоб пройти далі, але ми рухаємося по правильній дорозі.

Ми доклали величезних зусиль, для того щоб сьогодні добитися позитивного результату. Вдалося швидко вийти вперед, і це полегшило нам роботу. Знімаю капелюха перед командою за те, що вони зробили все саме так, як ми домовлялися, і у нас все добре вийшло.

Наш обов'язок прагнути перемоги в кожному матчі в будь-якому турнірі, в якому ми граємо. Але ви зрозумійте, що той знос, який команда отримує в європейському змаганні, передбачає певні наслідки. Часу на відновлення небагато, але ми постараємося якомога краще підготуватися до матчу з "Карпатами" і бути на рівні в цій грі.

У Романа Зозулі була невелика м'язова проблема, і було рекомендовано зняти його з гри. У Селезньова є певний дискомфорт, але він невеликий. Що стосується Коноплянки, то дуже боляче, коли такий гравець залишається поза таким важливим матчем. Чому він не зіграв? Напевно, треба сказати про непрофесіоналізм на деяких ділянках роботи клубу. Певні люди ухвалили таке рішення. Складно уявити, щоб клуб зростав, коли на окремих ділянках в ньому існує непрофесіоналізм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram