>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Кривбасу": "У мене з Максимовим прекрасні стосунки"

У Кривому Розі впевнені, що Юрій Вільєвич погарячкував.

Президент "Кривбасу": "У мене з Максимовим прекрасні стосунки"
Фото: obozrevatel.com

Президент "Кривбасу" Олександр Лівшиць запевняє, що емоційні висловлювання тренера донецького "Металурга" Юрія Максимова "про гроші, які йому заборгував клуб" не призведе до серйозного конфлікту.

- Мене, зізнаюся, здивували слова Максимова після нещодавнього матчу. Річ у тім, що в мене з Юрієм прекрасні стосунки. Завжди ставився до нього добре - і як до фахівця, і як до людини. Намагався зв'язатися з ним, але його мобільний поки вимкнений.

Як я розумію, Максимов мав на увазі питання розриву з ним і його тренерським штабом контракту в "Кривбасі". Поясню: у його тренерської команди були чинні угоди з нашим клубом до кінця цього року, тому коли ситуація склалася так, що змушені були змінити наставника, наш ФК продовжував чесно виконувати всі зобов'язання перед Юрієм Максимовим і його помічниками. А коли в серпні звернувся до мене з проханням розірвати контракт, тому що йому запропонували роботу в донецькому "Металурзі", я пішов йому назустріч.

Проте є "але": один із його помічників - Олександр Трошкін - вирішив не розривати контракт і далі отримувати гроші. Але тут у мене чітка позиція: якщо йде тренер, то з ним повинен піти і весь його штаб, як було в ситуації з Віталієм Кварцяним. Загалом, якщо мова саме про Трошкіна, то це питання незначних у футболі грошей. Але я вважаю, що морально ми праві в цій ситуації.

Не приховую: у клубній касі є гроші, які Максимов іще не забрав. Вважаю неправильним, що Максимов виніс цей інцидент "на люди". У мене ж є телефон, усе з ним могли вирішити по-людськи... Втім, думаю, так і буде - все владнаємо по-доброму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram