>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Два роки умовно - за один гол у свої ворота

Італійський захисник зізнався, що спеціально вразив ворота своєї команди.

Два роки умовно - за один гол у свої ворота
Андреа Масиелло (в красной форме)
Фото: EPA/UPG

Колишнього гравця "Барі" Андреа Масіелло було засуджено до 22 місяців умовного ув'язнення після зізнання в тому, що він навмисно забив гол у свої ворота в програному матчі свого колишнього клубу проти "Лечче" (0:2) в сезоні 2010/11. 26-річний Масіелло отримав умовний термін, уникнувши реального ув'язнення після того, як домовився з італійською прокуратурою, визнавши свою провину. Згідно з обвинувальним висновком Масіелло був "мозком" злочинної організації, яка фальсифікувала результати матчів. Його друзі та колеги Джанні Карелла і Фабіо Джакоббе умовно засуджені до 17 місяців тюремного ув'язнення.

На момент матчу з "Лечче", "Барі" вже втратив всі шанси залишитися в Серії А, а їх суперникам необхідна була перемога, щоб зберегти прописку у вищій лізі. Під слідством були чотири останні матчі "Барі" проти "Палермо", "Сампдорії", "Лечче" та "Болоньї". "Лечче" пізніше було переведено у Серію С.

Масіелло зараз без клубу після того, як минулого сезону грав з "Аталантою", і його адвокат заявив, що його клієнт "просто хоче жити в мирі й тиші".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram