>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін звільнив автора рекордної перемоги "Динамо", зате покликав другого тренера воротарів

"Вічного" Валерія Зуєва виведено з тренерського штабу київського клубу.

Блохін звільнив автора рекордної перемоги "Динамо", зате покликав другого тренера воротарів
Фото: sport-xl.net

Зуєву, який сидів на тренерській лаві за Йожефа "Нестримного", Валерія "Великого", Олексія "Красивого" і навіть Юрія "Московського", не знайшлося місця в штабі Олега "Грозного".

Водночас 3-кратний чемпіон СРСР і володар Суперкубка УЄФА-75 у складі "Динамо" (весь цей час був партнером Блохіна) виявився єдиним місцевим фахівцем, який залишив штаб разом з Юрієм Сьоміним. З Юрієм Павловичем також пішов його компаньйон Борис Ігнатьєв. А ось Сергію Реброву, тренеру воротарів Михайлу Михайлову і тренеру з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні вдалося зберегти свої місця.

Крім того, новий головний тренер "Динамо" Олег Блохін перетягнув в клуб зі збірної своїх помічників - Андрія Баля та тренера воротарів Юрія Роменського. Тому в "Динамо" зараз на трьох голкіперів основного складу припадає два тренери воротарів.

Нагадаємо, що на рахунку Валерія Зуєва, який з 1995 р. беззмінно входив в тренерський штаб киян, найбільша перемога "Динамо" в чемпіонатах України - 9:0 над "Іллічівцем". Це сталося 31-го жовтня 2010 р., коли Зуєв замінив на капітанському містку в.о. головного тренера Олега Лужного, коли той не на жарт занедужав.

Водночас співрозмовник LB.ua в клубі висловив упевненість, що Зуєв залишиться в клубній системі, тому що в "Динамо" заслужених людей так не "йдуть". 59-річний фахівець може отримати посаду в селекційній службі або в дитячій школі клубу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram