>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Віце-президент ФФУ: "Федерація втратила головного тренера, а футбольний клуб його знайшов"

Олег Блохін написав заяву про звільнення.

Віце-президент ФФУ: "Федерація втратила головного тренера, а футбольний клуб його знайшов"
Фото: infox.ru

Головний тренер "Динамо" Київ Олег Блохін написав заяву про відставку з поста головного тренера збірної України. Про це заявив перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов.

На питання РБК-Україна про те, який дедлайн призначення нового головного тренера збірної, і кому буде віддано перевагу: тренеру іноземцю, вітчизняному або цей чинник не відіграє ролі, Попов відповів:

"Пошук нового головного тренера вже триває. Знаєте, як кажуть: "коли ви почали? Вчора". Як тільки Блохін заявив про те, що він виявив бажання залишити федерацію і прийняти клуб і почався пошук. А от глибина і ширина цього пошуку - друге питання".

На уточнююче запитання про те, коли закінчується термін контракту Блохіна, Попов відповів:

"Блохін написав заяву про звільнення з посади головного тренера. Це вже не настільки принципово на яких умовах він залишається, на громадських засадах ці дві гри, або дві гри він буде отримувати заробітну плату. Я думаю це не принципове питання ні для Блохіна, ні для клубу, ні для ФФУ. Проблема полягає в тому, що Федерація сьогодні втратила головного тренера, а футбольний клуб знайшов головного тренера. Це факт незаперечний".

Наприкінці діалогу Попов додав, що заяву про відставку датована вчорашнім числом, 25 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram