>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" (2) - "Динамо" Бх (0): Напередодні

Четвер. Харків, стадіон Металіст, 21:00, арбітр Хусейн Гечек (Туреччина).

Пряма трансляція на телеканалі 2+2.

"Металіст" (2) - "Динамо" Бх (0): Напередодні

Ніяких інших устремлінь, крім переможних, в домашній зустрічі з "Динамо" у "Металіста" бути не може в принципі. Навіть незважаючи на те, що тиждень тому в Бухаресті команда Маркевича зробила серйозну заявку на вихід у груповий раунд Ліги Європи. І як би гості ні приндилися - мовляв, мають намір вигравати, інакше б не приїжджали, - фаворит матчу очевидний.

Залишається в "Металісті" Тайсон (схоже, багато в чому завдяки цьому в останній момент отримав відмову і вже зібрав валізи до Харкова Жажа). Гості з його грою знайомі хіба що по відеозаписах, для господарів же повернення блудного сина може стати серйозною підмогою.

Про "Динамо" говорити важко. У себе в чемпіонаті воно виглядає не так вже погано (в останньому турі червоно-білі обіграли вдома "Петролул", в запасі якого весь матч просидів екс-голкіпер "Металіста" Василь Хомутовський). Але клас румунської команди значно нижче, ніж у сьогоднішнього суперника. Залишається брати порядком і божевільною вдачею.

А дивацтва з командою Бонетті вже траплялися... Особливо пам'ятні події серпня 2009 року. Тоді після домашньої поразки (0:3) від "Слована" з Ліберець (так-так, того самого) динамівці з тим самим рахунком 3:0 виграли матч у Чехії і, витягнувши щасливий квиток у лотереї під назвою "післяматчеві пенальті", пробилися в груповий раунд Ліги Європи. Тому й не поспішають румуни посипати голову попелом...

"Металіст" (орієнтовний склад): Дишленкович - Обрадович, Папа Гуйє, Торсільєрі, Барвінко - Едмар, Торрес - Соса, Шав'єр, Тайсон - Крістальдо.

"Динамо" Бх (орієнтовний склад): Белгредян - Лукін, Григоре, Кулібалі, Пулхак - Мунтяну - Матєї, Мансано, Галчев, Алексе - Цукудян.

Дискваліфіковано Фініньйо ("Металіст").

Травмовані: Вільягра - Ба.

Під питанням: Альварес ("Динамо" Бх).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram