>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Хачериді все "по барабану", - гравець збірної України

Форвард збірної України Андрій Воронін підбив підсумки Євро-2012.

Хачериді все "по барабану", - гравець збірної України
Евгений Хачериди
Фото: livesport.ru

Про те, чому на матч із Францією Олег Блохін виставив той самий склад, який обіграв Швецію:

- Малюнок гри у нас не змінився, але тактика все ж була трохи іншою. Ми прекрасно розуміли, що такі гравці, як Насрі, Рібері та Бензема, можуть завдати нам безліч неприємностей. І сталося так, що вони дійсно з'являлися де завгодно, причому часто не там, де ми їх очікували. Зі шведами все було прогнозовано. Вони сповідували жорсткі 4-4-2. Французи ж просто заплутали нас своїми пересуваннями, і ми не встигли підлаштуватися під них протягом зустрічі.

Про Євгена Хачериді:

- О, це окрема історія! За наявності хороших даних Хачериді володіє якістю, яку можна вважати і перевагою, і вадою. Йому все "по барабану". Він не обтяжує себе великою кількістю переживань, не захаращує голову зайвою інформацією і чує не більш ніж половину від того, що йому говорять. Просто виходить на поле і робить свою справу, без огляду на авторитети.

Про те, чи їхати Коноплянці, Ярмоленку за кордон:

- В Україні ці хлопці звикли до підвищеної уваги з боку ЗМІ і часто до завищених сум їхніх потенційних контрактів. Але в Європі стати зірками відразу не вдасться. Потрібно буде працювати довго і наполегливо, виховуючи і проявляючи характер кожного Божого дня! Якщо вони до цього готові - потрібно їхати, нехай навіть обмеживши себе в якихось фінансових питаннях.

У нас дійсно талановита молодь. Але декому із цих хлопців треба зрозуміти, що футбол - це не теніс, і в головній команді країни треба пожертвувати особистими амбіціями заради мети колективу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram