>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тимощук: "Матчі Євро дадуть відповіді на всі питання"

Після закінчення тренування півзахисник збірної України Анатолій Тимощук розповів про підготовку збірної до Євро-2012.

Тимощук: "Матчі Євро дадуть відповіді на всі питання"
Фото: Макс Левин

- Як вам тренування за присутності вболівальників? Відчували підтримку?

- Звичайно, дуже приємно працювати в такій обстановці. Я сподіваюся, що вболівальники так само палко й масово будуть підтримувати нас під час матчів.

- На тренуванні могли бути "шпигуни" збірної Швеції. Вони отримали тут якусь інформацію?

- Хай будуть "шпигуни", нам то що із того? Потрібно грати у свій футбол. Думаю, що на сьогоднішньому тренуванні були не тільки шведи, а й представники інших команд. Це нас не повинно хвилювати. Ми повинні налаштуватися на перший поєдинок у групі.

- Збірна Швеції готується в Кончі-Заспі. Ви за ними підглядаєте?

- Ні. Я бачив здалеку їх, із балкона. Але думаю, що не так важливо дивитися, як вони тренуються. Потрібно думати про свої тренування і налаштуватися на поєдинки, які матимемо ми.

- Коли збірна тренується в Кончі-Заспі, то база зазвичай закрита. Вам уболівальники заважають чи допомагають?

- Мені не заважають. Я був би радий, якби всі тренування проходили в такій обстановці. Тому що і вболівальникам дуже цікаво подивитися тренування. Такі тренування постійно проходять і в "Баварії". Зовсім з іншим настроєм працюєш і тренуєшся в такий обстановці.

- Наскільки збірна готова до Євро-2012?

- Думаю, що команда готова. Ми провели два збори, провели хороші спаринги. Можливо, очікували інших результатів, але ми грали на тлі навантажень. І нам було непросто зіграти з гарними командами. Думаю, що офіційні матчі дадуть відповідь на всі питання, які є в уболівальників. Ми постараємося домогтися того результату, якого від нас очікують.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram