ГоловнаСуспільствоПодії

Спільник луцького терориста погодився співпрацювати зі слідством

У його будинку знайшли зброю і вибухівку. 

Поліція в Харкові затримала можливого спільника чоловіка, який утримував заручників у Луцьку. 44-річний місцевий мешканець погодився співпрацювати зі слідством.

Про це повідомляє пресслужба харківської поліції.

"Нині чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та співпрацює зі слідством. Відпрацьовуються всі версії кримінального злочину", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку будинку спільника знайшли вибухівку і зброю. Вони вилучені та будуть направлені на експертне дослідження.

"Під час огляду домоволодіння громадянина поліцейські вилучили 4 корпуси ручних гранат РГД-5, 2 корпуси ручних гранат Ф-1 та 6 запалів типу УЗРГМ до них, 3 навчально-імітаційні запали, 2 пістолети ТТ , "Дрейзе" і 100 патронів до них, гладкоствольну рушницю і 122 патрони до неї", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, ввечері 21 липня співробітники центру спеціальних операцій "А" СБУ спільно з Національною поліцією звільнили 13 заручників і затримали озброєного терориста, який у центрі Луцька захопив рейсовий автобус "Берестечко - Краснилівка" з пасажирами.

Під час брифінгу після звільнення заручників глава МВС повідомив, що луцький терорист мав спільників в інших містах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram