ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Шевченківському районному суді Києва виявили COVID-19

У суді просять утриматися від участі в засіданнях, якщо слухання не передбачають присутності.

У Шевченківському районному суді Києва виявили COVID-19
Фото: eadaily.com

В одного з працівників Шевченківського районного суду міста Києва підтверджено діагноз COVID-19. Про це повідомляє пресслужба суду у фейсбуці.

Працівників, які безпосередньо контактували з хворим, відправили на самоізоляцію з подальшим тестуванням на COVID-19.

Наразі керівництво вирішує питання про проведення дезінфекції та профілактичних заходів у суді.

"З метою убезпечення відвідувачів і працівників Шевченківського районного суду м. Києва від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", - ідеться в повідомленні пресслужби.

Шевченківський районний суд міста Києва продовжує працювати у штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

У суді просять громадян поставитися з розумінням до тимчасових профілактичних заходів і пропонують скористатися можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену у фоє суду, сервіси "Електронного суду", за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти [email protected], факсу тощо.

Отримати інформацію про перебіг справи можна за телефонами, розміщеними на офіційному вебсайті суду.

Нагадаємо, в середині червня у співробітника Вищого антикорупційного суду перший тест на COVID-19 показав позитивний результат.

У приміщенні суду провели посилену дезінфекцію. Крім того, визначили список осіб, з якими контактував хворий. Усіх виявлених співробітників відправили на самоізоляцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram