ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Разумков здав ПЛР-тест на коронавірус після контакту з інфікованим Бутусовим

Результат тестування ще невідомий, однак спікер парламенту прийшов на пресконференцію. 

Разумков здав ПЛР-тест на коронавірус після контакту з інфікованим Бутусовим
Фото: Анна Стешенко

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков після контакту в ефірі телепрограми з інфікованим коронавірусом головним редактором "Цензор.нет" Юрієм Бутусовим пройшов два тестування на COVID-19.

Перший із них, експрес-тест, показав негативний результат. Про це Разумков повідомив на пресконференції в сесійному залі Ради.

Також голова парламенту пройшов ПЛР-тестування, результати якого вважаються більш точними. Поки що лабораторія не надіслала повідомлення з результатами.

"Дійсно, я бачив Юрія на програмі, ми небагато спілкувалися - це перше. Друге - один тест я здав, експрес-тест показав, що все добре, сподіваюся, що ПЛР-тест також це зробить. Але на це йде час, і як тільки він буде, я зможу вам обов'язково повідомити. Я на достатній відстані від вас знаходжуся, є маска, я її обов'язково потім надягну, і поки що я планую вести завтра засідання, а далі подивимося", - зауважив він.

Журналістка, яка ставила запитання, також зауважила, що з Бутусовим контактували й інші парламентарі.

Нагадаємо, що 19 липня Юрій Бутусов повідомив, що в нього підтвердився тест на коронавірус. Він зауважив, що єдиними симптомами була температура 36,9 - 37,2, а також ломота в суглобах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram