ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі відбулося 10 обстрілів, у тому числі в районі розведення військ

Окупаційні війська стріляли неподалік Богданівки.

За добу на Донбасі відбулося 10 обстрілів, у тому числі в районі розведення військ
Фото: Макс Левин

За 27 січня в зоні бойових дій на Донбасі супротивник 10 разів порушував режим припинення вогню, втрат з української сторони немає. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України.

"Супротивник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - уточнили в міністерстві.

Біля н.п. Піски окупаційні війська застосували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети; два обстріли біля Новотроїцького здійснили з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї; два біля Лебединського - з мінометів калібру 82 мм (9 мін), гранатометів і стрілецької зброї. В районі н.п. Тарамчук супротивник зробив шість пострілів зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Поряд з н.п. Майорське стріляли з різносистемних гранатометів; у районі Нової Кіндрашівки - з міномета 82 мм; поряд з Південним - з гранатометів і стрілецької зброї; в районі Новотошківського випустили 5 мін з міномета 120 мм.

"Крім того, о 21:50 в районі відведення сил №3, поряд з населеним пунктом Богданівка, ворог укотре здійснив обстріл зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї", - підкреслили у відомстві.

З початку поточної доби окупаційні війська обстріляли позиції українських військових у районі Новолуганського, використовуючи гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Росії імітували порушення розведення сил і засобів у районі відведення військ №3 (Петрівське). 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram