ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві невеликий сніг, температура до -2 градусів

Опади триватимуть у всіх регіонах.

У п'ятницю в Києві невеликий сніг, температура до -2 градусів
Фото: EPA/UPG

14 грудня у Києві хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...-2 градуси.

На заході України хмарно, вночі помірний, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень + 1...-4 градуси.

У Карпатах сніг, температура вночі -5...-10 градусів, удень -1...-6 градусів. У Моршині вночі помірний, вдень невеликий сніг, температура вночі -2...-4 градуси, вдень 0...-2 градуси.

У Трускавці вночі помірний, вдень невеликий сніг, температура вночі -2...-4 градуси, вдень 0...-2 градуси.

У Сваляві невеликий сніг, температура вночі -1...-3 градуси, вдень 0...+2 градуси.

На півночі України хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень + 1...-5 градусів.

У центрі України хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 1...-5 градусів, удень +2...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень + 3...-3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...+4 градуси; в Одеській області вночі -1...-6 градусів, удень +1...+6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 2...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів. У Ялті вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Температура вночі 0...+2 градуси, удень +6...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram