ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі навпроти прокуратури намагалися продати велику партію наркотиків

Торговців затримав Департамент протидії наркозлочинності.

Співробітники Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції затримали в Одесі групу наркоторговців, які продавали в Україні кокаїн і екстазі із Західної Європи.

Про це йдеться на сайті поліції.

У злочинній групі брали участь п'ять жителів Одеської області. Організатор - ізраїльтянин, який колись жив у декількох країнах Євросоюзу, де він налагодив зв'язки з учасниками наркобізнесу.

Наркотики продавали по всій Україні. Підозрювані зустрічалися з клієнтами в ресторанах. В одному з них - на вулиці Дерибасівській в Одесі - торговців і затримали. Примітно, що він розташований через дорогу навпроти будівлі прокуратури Одеської області, вказує "Одеса Медіа". У закладі повинна була відбутися угода, де торговці збиралися продати партію наркотиків на загальну суму 200 тис. грн.

Під час спецоперації поліцейські провели більш ніж десять санкціонованих обшуків. У членів групи знайшли 1500 таблеток екстазі, 500 грамів кокаїну, 200 грамів амфетаміну та 2 кілограми якісного канабісу. Вартість вилученої партії наркотиків і психотропів поліція оцінила на суму 2 млн гривень.

У зловмисників вилучили травматичні пістолети з набоями, ножі та газові балончики, а також автомобілі представницького класу.

Фігурантам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконний збут наркотиків) і заарештували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram