ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в четвер поранено одного українського військового

Бойовики здійснили шість обстрілів, у тому числі із заборонених гранатометів.

На Донбасі в четвер поранено одного українського військового
Боевики обстреляли позиции ОС вблизи Марьинки
Фото: rbc.ua

У зоні бойових дій на Донбасі отримав поранення український військовий. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

За минулу добу бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ і продовжили застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. З мінометів калібру 82 мм загарбники обстрілювали позиції ОС поблизу Новотошківського, а провокаційний вогонь зі стрілецької зброї зафіксовано на підступах до Мар'їнки.

Найбільшу вогневу активність окупанти проявили на Приазов'ї. Тут противник вів прицільний вогонь з ручних і автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів великого калібру по опорних пунктах поблизу Чермалика, Водяного та Лебединського.

З початку поточної доби ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів у районі Тарамчука. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.

За даними розвідки, одного окупанта знищено і ще двох - поранено.

Нагадаємо, представник ОБСЄ у тристоронній контактній групі Мартін Сайдік запропонував оголосити "новорічне перемир'я" на чотири тижні, починаючи з 19 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram