ГоловнаСуспільствоЖиття

Через негоду 85 сіл у західній Україні залишилися без електрики

ДСНС попереджає про погіршення погоди в інших областях.

Через негоду 85 сіл у західній Україні залишилися без електрики
Фото: dsns.gov.ua

У ніч з 26 на 27 листопада внаслідок ускладнення погодних умов в Україні знеструмлені 85 населених пунктів у двох областях, повідомляє прес-служба ДСНС України.

У Тернопільській області без електропостачання залишилися 46 населених пунктів, у Чернівецькій області - 39. До відновлення ліній електропередач залучено бригади обленерго.

Рух автомобільного транспорту в постраждалих від негоди районах не обмежено. Для розчищення трас від снігу задіяно більш ніж 1300 осіб і 863 одиниці техніки Укравтодору.

У ДСНС попереджають про погіршення погодних умов сьогодні, 27 листопада, в низці областей. За даними Укргідрометцентру, сніг і мокрий сніг очікуються сьогодні у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей. Приріст снігового покриву очікується до 15 см.

Погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту на автомобільних дорогах вищевказаних областей.

Нагадаємо, на початку листопада в день першого снігопаду в Києві сталися близько 500 дорожньо-транспортні пригоди, всього в Україні - понад 1300 ДТП з 11 загиблими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram